Balul Filarmonicii Ploiești 2021 – 18 decembrie 2021

Concert Description

Filarmonica “Paul Constantinescu” organizează pe 18 decembrie 2021, de la ora 18.00, cea de-a patra ediție a Balului Filarmonicii, eveniment care se va desfășura în Sala Coloanelor Palatului Culturii, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi al Ploieștiului. Vă vor încânta Orchestra simfonică ploieșteană și mezzosoprana Maria Miron-Sîrbu, conduși de la pupitrul dirijoral de Alexandru Ilie, Corul Filarmonicii – dirijor Eduard Dinu și Ploiești Jazz Trio, formația compusă din Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe), alături de cunoscutul contratenor Cezar Ouatu. Dress Code: Black Tie.

Biletele și aranjarea la mese (cât mai aproape de scenă) se acordă pe principiul “primul venit, primul servit“.

Pentru pachetele corporate (6 bilete x 200 RON), vă rugăm să sunați la Casa de Bilete a Filarmonicii, la numărul +40 726 203 744.

ATENȚIE! În contextul cresterii incindenței cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.


Concert Details
  • Location:

    Sala Coloanelor, Palatul Culturii Ploiesti