Concert Coral de Crăciun – 15 decembrie 2023

Concert Description

Vă provocăm să vă pierdeți în mireasma fermecată a colindelor alături de Corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, într-o seară unică de 15 decembrie, sub îndrumarea dirijorului Eduard Dinu.

În prima parte a concertului, veți fi învăluiți de melodiile tradiționale românești, acel balsam sonor care aduce căldura și nostalgia sărbătorilor direct în inimile voastre.

Partea a doua a serii va fi o călătorie muzicală captivantă prin lumea colindelor internaționale. Această secțiune specială a concertului este compusă dintr-o serie de trei suite de colinde internaționale, reprezentând o premieră națională în România. Fiecare suită este o poveste sonoră fascinantă, cuprinzând colinde din vestul Europei, cu acorduri cunoscute și îmbietoare, apoi trecând prin emoțiile caracteristice colindelor din estul Europei și încheind cu farmecul inconfundabil al colindelor din insulele Marii Britanii.

În plus, vă veți bucura de contribuția specială a soliștilor noștri cu vocile lor unice: Raluca Dumitru, Simina Dragomirescu, Șerban Cristache, Teodor Vădana și Mihai Raicea. Acompaniamentul muzical minunat va fi asigurat de talentata pianistă Teodora Chircă.

Această seară va fi o experiență sonoră și emoțională de neuitat, unde sunetele se împletesc pentru a crea o atmosferă autentică de Crăciun. Vă invităm să fiți parte din această călătorie muzicală și să vă lăsați purtați de farmecul inconfundabil al sărbătorilor de iarnă.


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu