Sponsorizări/Donații

Pentru a vă convinge să deveniți unul dintre sponsorii instituției noastre am pregătit un pachet atractiv de beneficii care includ publicitate în pliantul Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiesti și în media locala și internațională, o seară de divertisment privată oferită companiei și clienților dumneavoastră, bilete suplimentare, reduceri, bartere.

În cazul în care compania dumneavoastră are un numar mare de angajați putem pregăti concerte speciale pentru salariați, le putem oferi bilete reduse de-a lungul unei stagiuni de concerte atât acestora cât și familiilor lor.

De asemenea, instituţia noastră se obligă să aducă la cunoştinţa publicului sponsorizarea dumneavoastră prin promovarea numelui sau a imaginii, prin mijloacele puse la dispoziţie de către dumneavoastră (afişe publicitare, materiale promoţionale, bannere),  la concertele și evenimentele de muzica clasică, jazz, etc., prin reclamă care va fi expusă la locurile convenite (în interiorul sălii de concerte, foayer, holuri, panouri publicitare, în media locală și națională, etc.).

Filarmonica ,,Paul Constantinescu” Ploiești, organizează o serie de evenimente / concerte / manifestări importante, având ca protagoniști soliști, dirijori dar și actori, dansatori renumiți. Aceste proiecte și programe necesita cheltuieli suplimentare și ne-am simți onorați dacă ați putea să sprijiniți printr-o sponsorizare / donație  aceste evenimente deosebite de mai jos :

Cum puteti alege să sponsorizați Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești

 1. Printr-un concert anual dedicat unui public țintă (studenți, oameni de afaceri, orfani, vârstnici, elevi de liceu, sau persoane care aparțin diverselor categorii profesionale) care poate fi ales în colaborare cu sponsorii;
 2. Prin sponsorizarea unuia dintre turneele din țară sau din străinătate ale formațiilor Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești;
 3. Prin sponsorizarea unei serii sau a unui concert lecție;
 4. Prin sponsorizarea unui concert pe care îl puteți alege dumneavoastră din programul nostru;
 5. Prin sponsorizarea unuia din festivalurile care au loc în cadrul instituției noastre
 6. Prin acoperirea cheltuielilor de transport și/sau cazare ale dirijorilor și soliștilor invitați;
 7. Prin acoperirea cheltuielilor de editare a pliantelor, afiselor, programelor de stagiune, programelor de sală și celorlalte material publicitare.

Programele Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești

 1. Concertele săptămânale din stagiune ;
 2. Concertele lecție;
 3. Concertele dedicate elevilor de liceu;
 4. Concerte de binefacere (pentru pensionari, orfani, persoane aflate in dificultati materiale, persoane cu handicapuri fizice);
 5. Concertele dedicate minorităților
 6. Concerte tematice (dedicate unui compozitor, unei școli naționale, unor regizori, actori, etc.)
 7. Recitaluri camerale ;
 8. Festivalul ,,Ploiesti Hot Jazz Summit”;
 9. Festivalul ,,Zilelel Muzicale ale Filarmonicii” ;
 10. Concerte eveniment/extraordinare (de sfârșit de stagiune, de Crăciun, de Anul Nou, de 8 Martie, de Paște);
 11. Concerte estivale de divertisment.
 12. Concerte și recitaluri în cadrul ,,Săptămânii Altfel”

Sponsorizarile acordate de catre orice persoana juridica de drept privat sunt deductibile conform  Codului Fiscal si Legii nr. 32/19.05.1994 (actualizată) – privind sponsorizarea.

Mai mult,  Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiesti, fiind institutie publica de cultura cu personalitate juridica, fiind in subordinea Consiliului Local Ploiesti, are calitatea de beneficiar pentru orice sponsorizare, in conformitate cu dispozitiile art. 4, alin. 1, lit. din Legea nr. 32/19.05.1994 (actualizată) – privind sponsorizarea.