Concert Coral Extraordinar dedicat Zilei Naționale a României – 22 noiembrie 2023

Concert Description

Vă invităm la un eveniment muzical deosebit ce va avea loc în seara de 22 noiembrie, atunci când Corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” , sub îndrumarea dirijorului Eduard Dinu, va susține un concert coral de muzică românească.

În centrul atenției se află cele patru madrigale semnate de maestrul Paul Constantinescu, pe versurile poetului Mihai Eminescu, reprezentând o incursiune muzicală în inima culturii noastre. Cu această ocazie, vom avea și o premieră specială, prezentând lucrări în primă audiție, alături de piese de mare renume create de compozitori români de excepție.

Acest eveniment este dedicat Zilei Naționale a României și are ca scop să promoveze muzica corală românească consacrată, dar și să aducă în prim-plan lucrări contemporane ce ilustrează bogăția creativității noastre.

Compozitori precum Paul Constantinescu, Adrian Pop, Diana Vodă, Vasile Spătărelu, Vasile Timiș, Alexandru Pașcanu și Corneliu Cezar vor da viață unei seri muzicale de excepție, ce va aduce bucurie și încântare în inimile dumneavoastră.

Nu ratați această ocazie unică de a experimenta muzica românească într-o formă autentică și emoționantă. Vă așteptăm cu drag să ne alăturați în această călătorie sonoră extraordinară!


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu