Concert de Jazz Extraordinar – Închiderea Stagiunii 70 – 18 iunie 2023

Concert Description

La încheierea stagiunii de jazz vă propunem un concert extraordinar alături de celebrul saxofonist italian Stefano Bedetti și de Ploiești Jazz Trio.

Îi cunoașteți deja pe membrii bandului nostru: contrabasistul Răzvan Cojanu, pianistul Sorin Zlat și percuționistul Laurențiu Ștefan, cei care vă oferă de fiecare dată concerte cu programe diverse, alături de invitați speciali. De această dată, invitatul lor este Stefano Bedetti, saxofonist autodidact cu un sunet puternic și o tehnică impresionantă, care a atras atenția multor nume mari din jazz-ul internațional, colaborând de-a lungul timpului cu muzicieni precum George Cables, John Riley și Tony Scott, printre alții.

Pentru această seară de 18 iunie, artiștii noștri vă propun piese celebre din repertoriul de jazz, compuse de titani ai genului improvizatoric precum There Is No Greater Love de Isham Jones, Moment’s Notice de John Coltrane, Solar de Miles Davis și In a Sentimental Mood de Duke Ellington.

Haideți, deci, alături de muzicienii noștri, să vă bucurați de o seară romantică în ritmurile melancolice însoțite de sunetele catifelate ale saxofonului.

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici.


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu