Concert Simfonic – 18 mai 2023

Concert Description

Din motive de sănătate, pianistul Josu de Solaun nu ne mai poate onora cu prezența sa la concertul din 18 mai 2023. Regretăm nespus această situație și îi dorim însănătoșire grabnică.

Concertul se va susține în continuare, programul de joi seară fiind următorul:
W. A. Mozart – Uvertura operei „Nunta lui Figaro”
W. A. Mozart – Concertul în Si bemol major pentru fagot și orchestră, KV 191
W. A. Mozart – Simfonia nr. 40 în sol minor, KV 550

Concertul va fi condus de maestrul Radu Postăvaru, iar solist va fi Ionuț Mardare, solist-instrumentist al partidei de fagot din cadrul orchestrei simfonice a Filarmonicii Ploiești.

Născut la Iași, Ionuț Mardare a absolvit Liceul de Artă ”Octav Băncilă” din orașul natal. Este licențiat în interpretare muzicală al Universității Naționale de Muzică din București, iar în prezent este doctorand al aceleiași Univeristăți. A debutat în 2002 la Filarmonica Giurgiu, iar de-a lungul timpului a fost angajat al Operei Naționale București, Filarmonicii Pitești, Operei din Malmo (Suedia) sau Filarmonicii din Beirut (Liban). A colaborat cu Malmo Symfoniorkester, Orchestra Națională din Lille și Filarmonicile din Iași, ”George Enescu” București și ”Ion Dumitrescu” Vâlcea.

Ne cerem scuze pentru schimbarea de ultim moment a programului, însă sănătatea și siguranța publicului și a artiștilor va fi întodeauna pe primul loc pentru Filarmonica Ploiești.

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici.


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu