Concert Simfonic Extraordinar – Carmina Burana de Carl Orff – 6 martie 2020

Concert Description

CARMINA BURANA de Carl Orff, proiect grandios şi de mare anvergură al Filarmonicii ploieștene, va fi din nou pus în scenă vineri, 6 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.

La pupitrul orchestrei simfonice se va afla dirijorul Jin Wang (Austria), iar solişti vor fi Cristina Oltean – soprană, Cezar Ouatu – contratenor şi Alexandru Constantin – bariton. Corurile Filarmonicii Paul Constantinescu și Filarmonicii “Oltenia” din Craiova, conduse de dirijorul Eduard Dinu, și Corul de Copii “Allegrezza” al Colegiului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, coordonat de dirijor Amalia Secrețianu completează tabloul artiştilor care vor urca pe scenă vineri, 6 martie, pentru Carmina Burana, cantata scenică semnată de Carl Orff.

În curând va fi lansat și primul DVD “Carmina Burana”, care va cuprinde spectacolul organizat de Filarmonica “Paul Constantinescu” în anul 2018. Proiectul este susținut material de BES România, prin amabilitatea doamnei Martha Maria Mocanu și a fost realizat în Studioul Filarmonicii ploieștene.

Concert Details
  • Location:

    Casa de Cultură a Sindicatelor