Fete de la Musique – 21 iunie 2023

Concert Description

Bonjour a tous!

A venit vara și cu toții ne bucurăm de razele jucăușe ale soarelui, fie la o plimbare prin parc, fie purtați de val pe litoral! Oriundeam fi, totuși, un strop de muzică nu credeți că ar colora mai mult momentele trăite?

Se apropie un moment important, atât pentru europeni, cât și pentru celelalte națiuni ale globului, anume Fete de la Musique!

Cea mai îndrăgită sărbătoare de pe tot globul pământesc se apropie cu pași repezi, pentru ca pe 21 iuni 2023 să ne coloreze cât se poate de frumos zilele de vară și să ne destindă cu muzică de calitate înaltă, numai bună pentru o zi de vară cu soare!

Anul acesta, Alianța Franceză Ploiești în parteneriat cu Eurospirit, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești, organizează Fete de la Musique și la Ploiești!

Evenimentul are ca invitați speciali Trupa Ember (formată în cadrul Școlii de Muzică Voltaj Academy din București, cu cei 8 membri talentați). Trei voci (Roberta, Ruxandra și Rareș), două chitare care se completează (Andrei și Iannis), un bass (Andrei) și tobe (Victor) care îți zguduie starea de bine din tine, și pianul (Daria) care leagă melodia.

Alături de invitații speciali vor concerta:
Corala C.N. “Mihai Viteazul”
Corala C.N. Pedagogic “Regina Maria”

Vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să sărbătorim împreună muzica, la un eveniment plin de surprize și patrimoniu cultural!

Intrarea va fi liberă, așa că vă încurajăm să nu veniți singuri! Haideți să ne distrăm împreună, pe cele mai frumoase ritmuri muzicale! Vă așteptăm cu nerăbdare!

Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu