Gabriel Radu Arnăutu – Lansare album “Imperfect” – 11 noiembrie 2023

Concert Description

Concert de lansare a albumului “Imperfect” de Gabriel Radu Arnăutu, sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 19:00, la Filarmonica Ploiești.

Gabriel Radu Arnăutu, un artist cu o carieră muzicală impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, vă invită să faceți parte dintr-un show electric captivant.

Gabriel Radu Arnăutu este un muzician complet, cunoscut pentru măiestria sa la chitară și pentru compozițiile sale variate. Începând în anii ’90 cu muzică rock și metal, a explorat ulterior genuri muzicale diverse precum rap, electro, blues și jazz. A făcut parte din numeroase trupe, precum Prosectura, H8, Doar Atât, DPT, și a colaborat cu artiști de renume precum Paraziții, BUG Mafia, Butch, K-gula, DJ Undoo, Freqax, Movaizhaleine.

“Imperfect” este o colecție de compoziții muzicale originale cu influențe extrem de variate, cuprinzând muzică rock, electronică, rap, reggae, jazz și muzică clasică. Albumul a fost creat în perioada 2020-2022, înregistrat în noiembrie-decembrie 2022, și mixat/masterizat în prima jumătate a anului 2023.

De ce “Imperfect”? Pentru că autorul, Gabriel Radu Arnăutu, un muzician autodidact, a transformat mereu “greșelile” în părți fluide și coerente ale compozițiilor sale muzicale. El crede că, în ciuda imperfecțiunilor din lumea noastră, putem extrage frumusețe și sublim din cotidianul plin de imperfecțiuni.

Gabriel și chitara sa vă așteaptă la o seară cu și despre muzică și emoție!


Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici.


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu