MH Orchestra – Timeless Mood – 1 noiembrie 2023

Concert Description

„Timeless Mood”: Magia Orchestrei de Salon la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti pe 1 noiembrie ora 19.00

Elegant şi casual – muzică de salon, şi armonii pop-rock, se întâlnesc din nou într-o fascinantă experienţă crossover, în concertul TIMELESS MOOD: ineditul eveniment de crossover cu muzică de salon, va avea loc pe scena Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti, pe 1 noiembrie de la ora 19.00. În prim-plan va fi MH Orchestra, singura orchestră de muzică de salon din România. Intrarea este liberă.

Magia muzicii va învălui publicul în forma pură şi rafinată pe care i-o conferă interpretarea unicei orchestre de salon din România: MH Orchestra, care îşi asumă rolul de pilon principal al conceptului TIMELESS MOOD.

Potrivit lui Radu Petrovoci, fondator MH Orchestra, “TIMELESS MOOD a luat naştere din dorinţa de a face cunoscut conceptul de muzică de salon şi de a dezvolta gustul publicului pentru muzica cultă. Venim cu această abordare inovatoare, în care sălile de concerte vor fi deschise tuturor, intrarea fiind liberă, iar programul va fi elaborat de aşa manieră încât să aducă în faţa publicului atât secvenţe clasice foarte cunoscute cât şi melodii pop-rock, reorchestrate simfonic.”

Alături de MH Orchestra, singura din ţara noastră care duce mai departe tradiţia austro-germană a ochestrei de salon se vor afla, pentru momente solistice, soprana Oana Maria Şerban şi tenorul Florin Budnaru.

Radu Petrovici, iniţiatorul proiectului completează: “Publicul va avea oportunitatea de a se bucura de un program muzical diversificat, în care sunetele clasice şi moderne se vor întrepătrunde şi tranziţia de la capodopere ale muzicii culte la piese din topuri pop-rock va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției muzicii în timp.”

Repertoriul va traversa epocile muzicale, astfel că din programul fiecărei serii vor face parte secvenţe clasice de referinţă, precum Valsul nr 2 de Shostakovich sau Carusso, alături de refrene fără vârstă precum “My Way,” “La Vie En Rose” sau “Time To Say Goodbye,” toate prezentate într-o manieră somptuoasă, specifică evenimentelor de înaltă ținută.

Evenimentul este organizat de Asociația Maestrul Hiram şi finanţat de Ministerul Culturii.

Partener media: Uniunea Ziariștilor Profesionişti din România


Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Informații și rezervări: +40 726 203 744

Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu