Ploiești Jazz Festival XVIII – Jazz la Palat – 25-29 octombrie 2023

Concert Description

Între 25-29 octombrie, Palatul Culturii găzduiește o colecție rară de afișe și fotografii din istoria muzicii de jazz din România, aduse din arhivele New Orleans Jazz Museum și Mutual Musicians Foundation, Kansas City.

Proiectul “JAZZ ROOTS – US TO ROMANIA”, susținut de Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești, aduce în prim-plan istoria jazz-ului prin colaborări artistice și instrumente inovative, în parteneriat cu cele două instituții prestigioase din SUA.

Explorează jazz-ul prin tehnologia timpului său la expoziția “JAZZ-UL ÎN MEMORIA PLĂCII, CELULOIDULUI, BENZII ȘI CHIP-ULUI”.


Și neapărat nu ratați pe 26 octombrie, Turneul Național Classic la puterea a III-a – Violoncellissimo, ediția a V-a, cu cei mai talentați violonceliști ai țării, sub îndrumarea profesorului Marin Cazacu.

Concertul începe la ora 17:30
Preț bilete: 10 lei/persoană și se pot achiziționa de la intrare (Palatul Culturii)
sau online pe filarmonicaploiesti.ro (mai jos) sau entertix.ro
Accesul se face în limita locurilor disponibile.
Informații și rezervări: +4 0726 203 744


Vă așteptăm să experimentăm împreună magicul univers al jazz-ului!

Pentru mai multe detalii și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, te invităm să vizitezi site-ul oficial al festivalului la adresa https://jazzploiesti.ro/ și să ne urmărești pe conturile de Social Media ale festivalului: facebook.com/jazzploiesti și instagram.com/jazzploiesti.


Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu