Stagiunea Estivală 2023 – 23 iulie – 9 septembrie 2023

Concert Description

Stagiunea 70 a luat sfârșit, dar Filarmonica Ploiești continuă să aducă muzica în viețile voastre! În această vară, vă așteaptă o serie de concerte și evenimente deosebite în cadrul Stagiunii Estivale 2023.

Pe 23 iulie, vă invităm să vă bucurați de un spectacol folcloric fascinant, unde tradițiile noastre autentice vor prinde viață și vă vor captiva inimile.

Pe 30 iulie, aveți parte de o seară incendiară de jazz! Ploiești Jazz Trio și Corul Filarmonicii, sub îndrumarea dirijorului Eduard Dinu, vă vor impresiona cu ritmurile lor muzicale vibrante și armoniile corale uluitoare.

Pe 6 august, vă așteptăm la un concert memorabil al Corului Filarmonicii, sub conducerea maestrului Eduard Dinu, dedicat muzicii de film. Veți avea ocazia să retrăiți emoțiile și momentele speciale create de coloanele sonore celebre care v-au însoțit în cinematografe.

Pe 11 august, vă întâmpinăm la Filafest Brașov, unde Ploiești Jazz Trio și Corul Filarmonicii vă vor oferi un spectacol muzical de excepție. Sunteți invitați să vă bucurați de farmecul muzicii lor pe scena acestui festival deosebit.

Pe 13 august, vă așteptăm să vă încântați sufletele cu un spectacol folcloric plin de autenticitate și pasiune. Veți descoperi frumusețea tradițiilor noastre și veți fi purtați într-o călătorie muzicală inedită.

Pe 20 august, vă invităm să vă lăsați purtați de sunetele unei orchestre simfonice de excepție, într-un concert care va rămâne în memoria voastră. Veți trăi o experiență muzicală unică pe Esplanada Palatului Culturii.

De la 25 până la 27 august, vă așteptăm la Jazz on the Rooftop, ediția a VI-a, pe acoperișul Primăriei Municipiului Ploiești. Veți savura trei zile de jazz rafinat și energizant, într-o atmosferă de neuitat.

Pe 9 septembrie, de data aceasta de la ora 12:30, încheiem stagiunea estivală cu un concert simfonic educativ, mult-îndrăgitul spectacol “Petrică și Lupul”, dirijat de maestrul Mircea Pădurariu și narat de actorul George Frîncu. Părinții sunt și ei bineveniți!

Concertele și spectacolele din 23 iulie, 30 iulie, 6 august, 13 august, 20 august și 10 septembrie vor avea loc pe Esplanada Palatului Culturii, iar accesul va fi liber, în limita locurilor disponibile. Nu ratați aceste momente muzicale deosebite!


– Concertele și spectacolele din perioada 23.07 – 09.09 se vor desfășura pe Esplanada Palatului Culturii, iar accesul va fi liber, în limita locurilor disponibile.
– Festivalul Jazz on the Rooftop – ediția a VI-a se va desfășura pe Acoperișul Primăriei Ploiești, biletele fiind disponibile pe filarmonicaploiesti.ro.
– Concertul din data de 11.08 se va desfășura în Piața Sfatului, Brașov, în cadrul festivalului FilaFest 2023.

Concert Details
  • Location:

    Esplanada Palatului Culturii