Campanie de încurajare a vaccinării anti-COVID a Filarmonicii – FREE VCH în noiembrie

Posted by: filarmonica ploiești Category: Comunicate de presă

Campanie de încurajare a vaccinării anti-COVID a Filarmonicii – FREE VCH în noiembrie

FREE VCH

Pentru a încuraja procesul de vaccinare și pentru a răsplăti persoanele ce au deja schema completă de vaccinare, Filarmonica Ploiești începe campania FREE VCH ce se va desfășura pe durata întregii luni noiembrie 2021.

Astfel, toate persoanele care au început procesul de vaccinare în ultima perioadă, și au doar prima doză făcută, vor primi acces gratuit la transmisiile live ale tuturor concertelor simfonice din luna noiembrie (4, 11, 18 și 25 noiembrie).

În plus, pe lângă aceste 4 concerte, persoanele cu schemă completă de vaccinare primesc suplimentar acces gratuit la un pachet simfonic de înregistrări ce conține 7 spectacole de referință, înregistrate de Filarmonica Ploiești în ultimii ani.

Accesul la transmisiile live, respectiv înregistrări, se va face în baza unui cont de utilizator valid pe platforma Virtual Concert Hall (cont nou sau existent).


Solicitare acces:

  • Pentru a solicita acces la unul din aceste 2 pachete este necesară trimiterea unui email la adresa free@virtualconcerthall.ro în care trebuie atașată dovada vaccinării.
  • În funcție de tipul dovezii trimise (adeverință vaccinare sau certificat EU), se va acorda acces la pachetul corespondent.
  • Adeverința de vaccinare poate fi generată aici: https://adulti.renv.ro/. Certificatul EU poate fi generat aici: https://certificat-covid.gov.ro/.
  • Verificarea documentelor se va face prin intermediul aplicației oficiale Check DCC.
  • Se va lua în considerare adresa de e-mail de pe care se va primi solicitarea pentru crearea contului (în cazul în care nu există deja) și acordarea accesului.

Pentru orice informații sau clarificări, ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la adresa administrator@virtualconcerthall.ro.


Vaccinează-te pentru a ne putea întoarce la săli de concerte pline!

Share this post