Comunicat de presă – Balul Filarmonicii 2018

Comunicat de presă – Balul Filarmonicii 2018

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești împreună cu Primăria Municipiului Ploieşti, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Prahova, sponsorii şi partenerii instituţiei, organizează sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 18.00, cea de-a doua ediţie a „Balului Filarmonicii”, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii.

„Balul Filarmonicii”, eveniment cultural prin excelenţă, devine unul cu tradiţie pentru ploieşteni, fiind găzduit de o clădire emblematică a municipiului Ploieşti, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi.

Programul artistic va permite invitaţilor noştri reîntâlnirea cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii, care se va afla sub bagheta dirijorală a maestrului Ilarion IONESCU-GALAȚI, și renumiţii solişti Cezar OUATU (contratenor) și Nicoleta TUDORACHE (țambal), precum și cu Ploiești Jazz Trio (Sorin ZLAT – pian, Răzvan COJANU – contrabas și Laurențiu ȘTEFAN – tobe), care o vor avea alături pe Luiza ZAN, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc.

Pe scenă va urca în premieră Corul Filarmonicii, condus de dirijorul Eduard DINU, cu un program extraordinar ce cuprinde cântece  de iarnă şi colinde.

Oaspeții noștri se vor bucura, de asemenea, de un dineu cu un meniu sofisticat și băuturi alese, iar atmosfera clasică de bal va fi întreținută de dansatorii de vals de la „Alla Dance”, cel mai prestigios club de dans din judeţul Prahova.

În organizarea acestui grandios eveniment, Filarmonica „Paul Constantinescu” se bucură de sprijinul sponsorilor și partenerilor săi: Cofetăriile Delice, BES România, Tymbark, Bristot, Vision Star, Stenota, Crama Diac, The FaBle, Hale și Piețe, Porsche București Vest 2, Școala de Flori, Conpet, BRD Group Société Générale și Generali. Le mulțumim tuturor atât pentru promptitudinea cu care au răspuns exigențelor noastre, cât și pentru faptul că ne sunt alături la toate evenimentele pe care le propunem publicului meloman.

Dress Code-ul evenimentului este „Black Tie”, iar biletele sunt disponibile la prețul de 160 de lei și se găsesc online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, precum și la Casa de Bilete a Filarmonicii, din  str.  Anton Pann nr. 5.

Share this post