Concert Simfonic – 25 noiembrie 2021

Concert Description

Seară J. Haydn, joi, 25 noiembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica “Paul Constantinescu”. Dublul concert pentru vioară, pian și orchestră de coarde în Fa Major, Hob. XVIII:6 și Simfonia nr. 96 în Re major, “Miracolul”, ambele lucrări aparținând compozitorului austriac. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice ploieștene se va afla Constantin Grigore, iar soliști vor fi Florin Ionescu Galați (vioară) și Corina Ibănescu (pian).

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici.

ATENȚIE! În contextul cresterii incindenței cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.


Concertul poate fi urmărit gratuit pe Virtual Concert Hall, în baza adeverinței de vaccinare sau a certificatului verde. Mai multe detalii aici.

Concert Details
  • Location:

    Sala Ion Baciu